Laat ik mij even voorstellen: Henk Vlootman

Als lid van EEN lijkt het mij handig om mij even voor te stellen. Mijn naam is Henk Vlootman en ik ben Excel trainer sinds 1992. Mijn specialiteit is Zero Effort Excel Models. Daarnaast doe ik veel met het nieuwste element in Excel: PowerPivot. Ik geef voordrachten over Excel thema’s op specifieke Excel dagen in Nederland en België en maak bedrijfsmodellen.

Wil je meer weten over mij, dan kan je kijken op mijn website of op www.microsoft.nl/powerpivot.

Wil je wat specifieks over mij weten, reageer gerust op deze blog.

Hieronder staat een preview van de cover van mijn nieuwste boek Praktijkboek PowerPivot in Excel. Het boek is een samenwerking tussen M. Rozema van Microsoft Nederland en mijzelf.

Mijn nieuwste boek over PowerPivot

9 reacties op “Laat ik mij even voorstellen: Henk Vlootman

 1. Hoi Henk, kunt u mij vertellen of u ook training geeft, of kom ik ook al een heel eind met het power pivot boek ?

  M.v.g.
  Rian Hassink

 2. Hallo Henk,

  Op dit moment werk ik met het boek “Praktijkboek PowerPivot in Excel”. Hierin wordt verwezen naar oefenbestanden voor PowerExcellent BV op pearson.nl.
  Hier kan ik helaas niet die bestanden vinden, ook niet met de zoekfunctie. Zijn er andere locaties waar ik de bestanden uit het boek kan downloaden?

  Bedankt hoor!

 3. Hallo Henk, ik denk het boek over Powerpivot wat duidelijker kan. Soms typ ik formules precies over met de haakjes precies op dezelfde plaats maar krijg ik toch een foutmelding. Ook duidelijk aangeven wat in het Powerpivot-deel staat en wat in het Excel-deel en op welk tabblad kan helpen. Soms ben ik het spoor beister.

  • Hi Margreet. Binnenkort staan de gebruikte modellen op de site, zodat je kan zien wat wij hebben gedaan. We hebben uiteraard alle DAX functies gemaakt, dus misschien is er bij jouw een context niet juist. Je kunt mij privé mailen (henk@vlootman.nl) met de DAX formule en dan kijk ik waar het niet juist loopt. Misschien kunnen we op weg helpen met wat in Excel hoort en wat in Power pivot. Laat maar weten waar je spoor kwijt bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*