foutmelding in zoek functie

Stel hier je vraag over een Excel probleem
Ronnie Heuveling
Berichten: 26
Lid geworden op: 18 jul 2019 10:04

foutmelding in zoek functie

Berichtdoor Ronnie Heuveling » 16 aug 2019 10:25

Goeie morgen,

Graag jullie hulp bij mijn nieuw probleem, wanneer ik de zoek knop ( blad bezoekers )gebruik krijg ik een foutmelding, en ik kom er niet uit hoe ik dit moet aanpassen.

Kunnen jullie mij helpen ?

Groetjes Ronnie
Bijlagen
Werkt bijna 3.5.xlsm
(350.06 KiB) 6 keer gedownload
Ad Becude
Berichten: 24
Lid geworden op: 30 apr 2019 15:15

Re: foutmelding in zoek functie

Berichtdoor Ad Becude » 16 aug 2019 14:05

Waar precies wil je op zoeken?
Met vriendelijke groeten, Ad
Ronnie Heuveling
Berichten: 26
Lid geworden op: 18 jul 2019 10:04

Re: foutmelding in zoek functie

Berichtdoor Ronnie Heuveling » 16 aug 2019 14:21

Hoi Ad, in blad in naar namen in kolom B en Kolom AG AH.

met vriendelijke groet Ronnie,
Ad Becude
Berichten: 24
Lid geworden op: 30 apr 2019 15:15

Re: foutmelding in zoek functie

Berichtdoor Ad Becude » 16 aug 2019 14:47

Even voor de duidelijkheid, je wilt zoeken op kolom B "naam" of je wilt zoeken op kolom AG "ongewenste personen".

Kan je dan niet beter de functie VERT.ZOEKEN gebruiken. Of je moet de ongewenste personen op een apart werkblad zetten met een eigen zoek code.
Dit volgens mijn bescheiden mening, misschien weet iemand een andere oplossing?
Met vriendelijke groeten, Ad
Ronnie Heuveling
Berichten: 26
Lid geworden op: 18 jul 2019 10:04

Re: foutmelding in zoek functie

Berichtdoor Ronnie Heuveling » 16 aug 2019 17:20

raar als ik de code op blad 3 zet lukt t wel, maar activeren op blad 1 lukt niet , lastig hoor VBa

hopelijk heeft iemand een oplossing :-)

Met vriendelijke groet, Ronnie.
tknijnenburg
Berichten: 27
Lid geworden op: 18 feb 2019 17:04

Re: foutmelding in zoek functie

Berichtdoor tknijnenburg » 16 aug 2019 21:12

Ronnie,
Jouw code begint met "Option Explicit". Dat houdt in dat je alle variabelen moet declareren.
Je kunt er voor kiezen deze optie uit te zetten (type een ' ervoor, zodat het als tekst wordt gezien) of alle variabelen te declareren.
Grtz, Ton
kn-ict.com
Ad Becude
Berichten: 24
Lid geworden op: 30 apr 2019 15:15

Re: foutmelding in zoek functie

Berichtdoor Ad Becude » 16 aug 2019 21:35

@Ton, Stom van mij om dat niet te zien, ik had het kunnen weten :oops:
Met vriendelijke groeten, Ad
Ronnie Heuveling
Berichten: 26
Lid geworden op: 18 jul 2019 10:04

Re: foutmelding in zoek functie

Berichtdoor Ronnie Heuveling » 17 aug 2019 21:31

Ton en Ad , Super,

Thnx, 1 ervoor werkte niet, maar Verwijdering van Option Explicit heeft het gewenste effect.

bedankt voor het meedenken Toppie.

Groetjes Ronnie.
Popipipo
Berichten: 2
Lid geworden op: 20 jun 2019 12:08

Re: foutmelding in zoek functie

Berichtdoor Popipipo » 18 aug 2019 16:39

Je moet er ook geen 1 voorzetten maar een apostrof: '

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast